За продажба Къща, PCHELIN, Pazardjik, България, PCHELIN VILLAGE

За продажба - Cod. 30517

  • Типология: Къща
  • Област: 725 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

За продажба е много хубаво LAND + къща в БЪЛГАРИЯ, само 75 км от столицата София, скрит в южните склонове на планината, Пчелин е красиво създание от природата, тих и отстъпчив атмосфера, прекрасен климат и живописни гледки и пейзажи , Модерните вили и хотели, разположени в горната част на селото предлагат прекрасни условия за качествена почивка и отдих. Феновете Балнеолечение могат да се насладят на минералните води на един от най-топлите и минерални богатите в източник на вода в България. Източникът на минерална вода Пчелин е част от по-голяма хидро-геоложки структура, наречена Dolnobanski термална вода басейн, където всички минерални извори Костенец, Долна Баня и Момин Progod покачване. Пружините имат сходни характеристики, но само на Пчелин пролетта се похвали с най-високата температура в Европа - 73 ° С. Площа е 725 кв. М, къща е на 2 етажа и може да бъде обновен и ремонтиран много лесно за живеене, огромна земя и топла минерална вода в

земя може да се използва. Ние можем да организираме вашето посещение в България, се срещнат и да погледнете на имота. Също така може да организира обновяването процес или изграждане на още една къща. И двете земя и къща са за продажба заедно. Цена за Land е 6000 евро (221 кв.м) + къщата и нейната земя 25000 EUR (504sq.m) - Общо: 725 кв.м - 31 000 евро ОБЩО. Perfect инвестиции. За продажба от собственика. Всички документи, ясно. За повече информация се свържете с мен.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB