За продажба Двустаен, Elin Pelin, Sofia, България, villag Novi han, Central Park; с.Нови хан, ж.к.Сентръл парк

За продажба - Cod. 34825

  • Типология: Двустаен
  • Област: 59 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

ОТ СОБСТВЕНИК! БЕЗ КОМИСИОННА! Продава се двустаен апартамент на втори жилищен етаж с площ от 58,52 м2, от които площ с общи части - 51,75 м2 и таванско помещение(склад) – 6,77 м2. Апартаментът е обзаведен, перфектно поддържан, готов за настаняване. Състои се от дневна с кухненски бокс, антре, баня с тоалетна, спалня и балкон. Към апартамента има и паркомясто.Апартаментът е вътрешен с югоизточно изложение, което означава че е топъл, светъл и влизат по малко фасадни стени към площта. Имотът гледа към басейна на комплекса и към борова гора в далечина, няма засенчване от други сгради. Апартамента се намира в спокоен комплекс "Сентръл парк" в околностите на с.Нови хан, в близост до Автомагистрала "Тракия",което дава възможност за бърз и приятен достъп до София, само по магистрала и главни булеварди, без задръствания и само няколко светофара. Спокойно само за 15-16 мин. се стига до метро станцията Интер Експо Център - Цариградско шосе с буферен паркинг и само за около 25-30 мин. до центъра на столицата или международно летище София. От комплекса пътуват редовно маршрутни линии до различни ключови точки в София.Комплексът разполага с обширна заградена озеленена територия с място за игри и разходки на децата, детски и спортни площадки и комбинирано спортно игрище, два външни басейна, паркинг и търговски обекти – универсален и хранителен магазин,кафе-ресторант, фитнес зала, фризьорски салон и бъдещ СПА център с вътрешен басейн. Комплексът се охранява денонощно с жива охрана и видео наблюдение, поддържа се и се почиства ежедневно.В близост до комплекса се намира Лесопарк "Побит камък" прекрасно място за отдих и разходки сред природата. Там на близо има и специално обособени места за пикник и други събития насред боровата гора. Имотът предлага уединение, далеч от шума и стреса на столица, но същевременно и отлична комуникация и транспортна достъпност, което го прави идеален, както за постоянно жилище, така и за почивка и отдих.
Без Обзавеждане – 40 000 евро
С Обзавеждане(всичко което се вижда на снимките) – 43 000 евро. Обзавеждането е с минимални следи от употреба и е на 3-4 години.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB