За продажба Къща, Simeonovgrad, Haskovo, България, Graf Keler 2

За продажба - Cod. 27367

  • Типология: Къща
  • Област: 130 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 1650 sq.m.

Great едноетажна къща в отлично състояние - с две спални, трапезария, хол, детска стая, килер, кухня, WC, два коридора, две тераси и мазе. Недвижимият имот се състои от къща, гараж за две коли, плевня, лятна кухня Петдесетница комин, добре, огромна градина с поливна система, лозе, допълнителни инсталации за услуги.
Местоположение: Симеоновград
къща - 130 кв.м.
гараж - 50 кв.м.
плевня - 120 кв.м.
стабилни - 40 кв.м.
жилищна площ - 1650 кв.м.
Симеоновград е малък и спокоен град, разположен в Южна / South - East / България. Градът е административен център на община Симеоновград. Той е разположен на реката - бряга на река Марица, която е най-големият в България. На разположение са три мостове, свързващи двете основни части на Симеоновград.
Има две магистрали в непосредствена близост - 40 Км, 12 километра
В околностите на града можете да посетите курортно хълм Асара, където можете да видите исторически останки от древен замък Konstantsiya датирана към 4-ти век. Според митологията и древна легенда, че той отива в замъка споменах по-горе беше последният римски императори резиденцията, където те са се скри съкровище римската в таен подземен мрежа от тунели. До момента никой не е я намери, като по този начин бихте могли да бъде победител.
Моята къща се намира в непосредствена близост до град църква - 40 метра; На 500 метра от кметството; На 800 метра от полицейското управление. Съседите са роднини и приятели на семейството - полицаи, пожарникари, армията мъж и т.н. Аз съм офицер, българските въоръжени сили.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB