За продажба Тристаен, Pomorie city, Burgas, България, Стар град

За продажба - Cod. 38731

  • Типология: Тристаен
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

АПАРТАМЕНТ РАЗЛИЧЕН ОТ МАСОВИТЕ! ПРИТЕЖАВАЩ СОБСТВЕН СТИЛ И ЧАР!!!

Агенция CARE ESTATE BG предлага нови апартаменти в гр. Поморие, старата част на града, на метри от градския плаж! Сградата е с АКТ 16 от 12. 2018г. изпълнена с висококачествени строителни материали, както и с перфектна изработка. Общите части на сградата са светли и луксозни изпълнени с вкус без да са щадени средства и материали. Намира се в непосредствена близост до всички комуникации на града, като Община, банки, детска градина, училище, спирка на градски и междуградски транспорт, зеленчуков пазар, на не повече от 50 м. от големия градски плаж! Апартаментът, който предлагаме за продажба се намира на четвърти жилищен етаж, с площ от 81,12 м2 и строителя подарява допълнителни 21 м2, което прави апартамента над 100 м2! Разполага с кухня с трапезария в едно, две спални, баня с тоалетна, тераса към трапезарията и едната спалня, от които се разкрива красотата на морската шир, допълнителна тераса. Жилището е на последен, четвърти етаж, а скосяванията, които има в трапезарията го правят наистина уникален, особено за хора, които ценят различното и знаят как да го направят дом! Апартаментите в сградата се издават готови до ключ, като все още има няколко, които биха могли да бъдат завършени с настилки според желанието на купувача. Всеки купувач, може да закупи допълнително гараж с размери от 18 до 24 м2, оборудвани с ток и вода, автоматична врата, на цена от 13500 €

СГРАДАТА НЯМА ТАКСА ПОДДРЪЖКА!

Уважаеми клиенти, провеждането на огледи на Агенция CARE ESTATE BG са безплатни за Вас, но моля да вземете под внимание, че оглед се извършва САМО при подписан протокол за оглед! КЛИЕНТИТЕ НА CARE ESTATE BG ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТНА ЕДНОГОДИШНА ЗАСТРАХОВКА НА ЗАКУПЕНИЯ ОТ НАС ИМОТ!
код на офертата - А 612029/ 30

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB