За продажба Други (земи), Нови Пазар, Shumen, България, Novi Pazar

За продажба - Cod. 31974

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 8325 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Описание на поземлен имот, с площ 8325 кв.м., заедно с построената в него сграда със ЗП 1123 кв.м.

Местоположение: гр. Нови Пазар, общ. Нови Пазар, обл. Шумен
Имотът се намира в северната индустриална зона на гр. Нови Пазар. Парцелът е разположен на второкласен път посока с. Памукчи. Подходът към него е през портал, непосредсвено от асфалтовия път.
Описание на недвижимия имот:
Поземленият имот, в който се намира сградата, е ограден с телена ограда, с бетонови стълбчета. До него се достига през портал, с метална врата. Около 4000 кв.м. от парцела е с асфалтова настилка, в съседния парцел е разположена мандра.
В района на имота са изградени елементите на инженерната инфраструктура, а именно: водоснабдяване, електрификация и път с трайно покритие.Транспортната достъпност до района и обекта е добра. Парцелът е в правилна форма и граничи от запад с второстепенен асфалтов път.
Описание на сградния фонд:
Промишлена сграда, на един етаж, сглобяема стоманобетонна конструкция, състояща се от виранделови греди, колони, неносещи термоизолиращи панели. Конструкцията се намира в нормално състояние за експлотационния си период. Няма пукнатини, провисвания по основните носещи елементи. Сградата е еднокорабно промишлено хале, с под - бетонна плоча, стени – измазани и боядисани, таван – видима конструкция. В обема на халето е изградена битовка, с около 20 кв.м., в която има и съблекалня. Санитарният възел се състои от баня и тоалетна, с площ около 9 кв.м. Отвън сградата е измазана. Вратата към обекта е автоматична, термоизолирана, секционна. Направен е цялостен ремонт на покрива- термоизолиращи панели и нова хидроизолация, а стените са с изолационни панели. Подменена е изцяло дограмата, като е поставена ПВЦ дограма и стъклопакет. Вратите са алуминиеви. Осигурено е електрозахранване на обекта, а също така е изградена ВиК инсталация. Застроената площ е 1123 кв.м.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB