За продажба Ферма, Aleksandrovo, Jambol, България, Bulgaria, Yambol municipality, village of Aleksandrovo

За продажба - Cod. 31584

  • Типология: Ферма
  • Област: 34600 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Комплексът е разположен на 34 000 м2 собствена земя в сърцето на Странджа планина и включва:
STABLE с 20 конски кутии с обща площ от 550 м2
Сградата е разположена на изток - запад. Конструкцията е здрава. Прозорците са изработени от PVC профили със стъкло. Строежа на тавана - греди, построени под покривното пространство чрез конструкция на стоманени ферми и греди и табла, които се използват за съхранение на сено. Изолация на покрива покрит с плочки. Тя е построена наскоро и отговаря на най-новите изисквания и правила за отглеждане и развъждане на коне.

2 PADDOKS с обща площ от 1500 м2 всяка.
РЕСТОРАНТ FOLK с обща площ от 484 м2 и лятна градина.
Сградата е разположена на север - юг. Конструкцията е здрава. Прозоречните рамки са изработени от PVC профили в дървесен цвят със стъкло и луксозни фитинги се отварят към прозорците (система "Volkswagen" - за отваряне чрез плъзгащ се паралелен фронтален офсет). Строеж на таван - греди с изолация и покрити с плочки. Оформлението на сградата е както следва: зала за посетители, разположена в централния обем на сградата с два входа, съответно уличен паркинг и отделно регулиране отвън на двора (източната фасада) и входа от двора (западната фасада) Произведени бар напитки - в южната зала и в централната външна кухня е построена с възможност за изграждане на пещ. В бара в южната част на залата е изградена масивна зидана камина. В северната част на залата непосредствено преди кухнята и складовете се намира автентична стара мелница - реставрирана и изложена. Кухненският бокс е разделен както следва - продукти за приготвяне, готварска печка, съдомиялна машина, складове и др. Гардеробите са разположени в южната част на сградата. Подови настилки - теракота, стени - мазилка, латекс, облицовка от естествен камък, таван - греди. Врати - от улично регулиране - масивна дървена врата, двор - двойно остъклена PVC профил. В тоалетните: Под-теракота Стени - фаянс, тавани - гипсова шпакловка, латекс. Необходимите санитарни инсталации и осветителни тела са инсталирани;
Важен етап от цялостния план за развитие на комплекса е RIDING PLATZ 70m / 70m. Включени са всички необходими документи, включени в строителството.
НАСТАНЯВАНЕ. Къща за гости с 16 стаи и 4 апартамента с обща площ 1056 м2. Включени са всички документи, включени в строителството.
Комплексът за конен спорт и отглеждане "Черноморски кон" разполага с всички необходими правни документи. Доклад за оценка на одита за минималната стойност на активите се извършва от лицензирано одиторско дружество.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB