Под наем Едностаен, Sveti Vlas, Burgas, България, Ваканционный комплекс „Антония“***

Под наем - Cod. 24822

  • Типология: Едностаен
  • Област: 65 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Комплекс
Ваканционен комплекс "Антония" *** е разположен в град Свети Влас, близо до Слънчев бряг и Несебър, само на 150 метра от плажната ивица. Тук можете да се насладите на красиви плажове, чудесни ресторанти и най-различни атракции neissekayuschim. Свети Влас е само на 1, 5 км от Слънчев бряг и Несебър 7 km. Именно поради тази причина, че това е най-доброто място, защото не всеки иска да zhit Безсъници в шума на курорта Слънчев бряг, все още nahoditsya в близост до центъра на събитията. За ваше удобство, автобуси и мини такситата работят с помощта на който можете да dostignut до всяка точка в рамките на няколко минути.

Инфраструктура
Комплексът се състои от няколко сгради, които формират богато озеленен вътрешността на страната. Комплексът разполага с два басейна за възрастни и деца, салон за масажи, фризьорски, козметичен салон, фитнес център, супермаркет, два ресторанта, рецепция, просторен зелени площи, детска площадка, паркинг, 24-часова охрана и видео наблюдение.

Апартамент
Апартаментът, който Ви предлагаме под наем се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня / WC. UTB напълно обзаведен луксозен апартамент.


Задължително почистване веднъж седмично: 25 Euro

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB