За продажба Други (земи), Harmanli, Haskovo, България, Leshnikovo

За продажба - Cod. 43004

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 3507 m²
  • Номер на стая: 3507 m²
  • Етаж: 03507 m²

Продавам парцел в регулация - 3 507 кв.м. площ ;
С партиди ток и вода; кладенец , достъп по асфалиран път; панорамен , подходящ за живеене, за дача, за сглобяеми дървени къщи, за куполни такива, за масивно строителство, за бизнес или за промишлени цели, за селскостопанска продукция и др., с документи в ред , единствен собственик.
Намиращ се в центъра на малко селце , но поради обширните размери изключително тих, спокоен и красив. Теренът е богат, плодороден и чист ( не е ползван от повече от 50 години !)
В самото селце има интернет и телефонни комуникации ; никакви проблеми с електричество и питейна вода; има магазин за хранителни стоки от първа необходимост и барче също с наличие на хранителни стоки ; в близост до главната община на около 12 км, до областен град-40 км; до Гърция и Турция -около 30 км; красива природа , тишина, ред , жители изключително българи и финландци; в близост до туристически и исторически обекти и места . Общинската сграда разполага с възстановено Читалище , нови зали, театрален салон и други зали за най-различни мероприятия; задействана е и процедурата за възстановяване на малката църквичка от 1881 год, обявена за паметник на културата ; възстановена е чешма с лечебна вода , с множество мраморно-каменни корита, с беседка, голяма каменна площадка, детски кът ,открити официално т.г ; място за къмпингуване,сбирки , празнуване на събития, реката също предлага множество места за риболов, разходка, изобщо близостта на природата, на широколистните гори , на богатите с билки, гъби и цветя поляни, прадлагат истинска радост и то ежедневна от един истински Живот без излишни шумове(по-точно без никакви шумове) . Жителите на селото са любезни и задружни, никаква престъпност, сериозен кмет , никаква корупция , никакви изоставени животни и множество други характеристики , за които малко се споменава като информация но , всички знаем и се интересуваме при покупка имот от този род. Няма сметища и погреби на отровни материали , няма индустрии и фабрики, няма магистрали , които да подлагат слухът на изпитание, няма летища, ...с малко думи, без преувеличения , мястото е така автентично и предлага толкова спокоен живот от всяка гледна точка , че лесно бихте помислили ,че сънувате прекрасен сън. Цена на имота - 16 000 Евро , местонахождение - с. Лешниково, общ. Харманли . При интерес моля , пишете на лични.
Описание на снимките по ред на публикуване :
1, 2 и 3 - имотът сниман по дължина от юг -север; от север-юг и изход от юг
Останалите снимки за бегла представа на околности и природа ; природа достъпна буквално от отваряне на пътната вратичка . не са необходими дълги преходи за да стигнеш до река, скала, хълм, гора ...Просто си в тях.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB