За продажба Хотел, Ravda, Burgas, България, Strandja str. № 12

За продажба - Cod. 26304

  • Типология: Хотел
  • Област: 970 m²
  • Номер на стая: 25
  • Етаж: 4

Предлагаме за продажба разработен бизнес, функциониращ семеен хотел MIRAGE в Равда, Странджа str.12, където можете да намерите спокойствие и уют по време на лятната си ваканция. Равда се намира на 15 км от летище Бургас, на 100 км от летище Варна, на 5 км от Слънчев бряг и само на 3 км от древния град Несебър. На 3 км от Равда е най-големият аквапарк. В курорта има 3 плажа и по време на лятната ваканция на туристите са около 30 000, предимно от Полша, Русия, Словакия, Чехия, Германия, Великобритания и други страни от ЕС. За свободното време, прекарано на почивка и удоволствие са предвидени многобройни забавления, почивка, хранене и пазаруване.


Хотелът е разположен на втора линия на 150 метра. от руския център, в близост до комплекс Emerald Beach Resort & Spa.
Въведена в експлоатация през 2006 г., построена върху частна земя с площ-604,5kv. м., 4 / четири / етажа-970,34 кв. м. В изграждането и обзавеждането на сградата се използват само висококачествени материали от водещи производители от България, Италия, Испания и Турция.


Хотелът разполага с три отделно регистрирани и класифицирани сгради:


1. Къща за гости с бистро - 469кв. м, половината IR
2. Хотел - 727,34 m2
3. Pool - 70 куб.см.


BISTRO


Той предлага закуска, обяд и вечеря за гостите в хотела, а гостите в този район също. Капацитетът му е до 50 вътрешни и 50 външни места. В кухнята има аспирация, хладилници, фризери и необходимата професионална техника и съдове за работа. Бистрото разполага с напълно оборудвана конферентна за кафе, топли напитки, алкохолни и безалкохолни напитки. Тя оборудвана с кафе-машина, лед, хладилно съхранение на напитки и пълен набор от необходими стъкло, порцелан и метал посуда и прибори.


ХОТЕЛ


Хотелът е разположен на четири етажа и разполага с 1 апартамент с кухненски бокс и спалня, 3 студиа, 20 двойни стаи + допълнителни легла. Техният капацитет е 40 легла и 20 постоянни допълнително. Напълно обзаведен с хладилници, климатици, телевизори, кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi, телефони, пожароизвестяване, противопожарно оборудване. Категорията е 2 звезди в областта на архитектурата и обзавеждането.


Сервизни помещения са със самостоятелни напълно оборудвани офиси със санитарен домакинска част.


Хотелът разполага с голям открит басейн за деца и възрастни.


За забавление и игри за децата има детска площадка.


Във фоайето на сградата са разположени - рецепция, лоби бар, офис и тоалетна за гости с бистро
и гостите на хотела.
БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB