За продажба Четиристаен, Varna, Varna, България, Varna-Bulgaria

За продажба - Cod. 42401

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 293 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 5

Варна-България (ЕС).

Предлагаме за продажба елегантен четиристаен апартамент с площ от 292,12 м2 (застроена площ 252,46 м2), разположен на седми етаж от осем в луксозен затворен комплекс на метри от плажа. Имотът е със следното разпределение: входно антре (15,34) м2, дневна с кухненска част (56,56) м2 с прекрасна гледка към плажа, 3 спални (16,67 м2 със собствен санитарен възел 6,80 м2 - преходна спалня с дневния тракт, 24,26 м2).

м2 със собствен санитарен възел 6,67 м2 и 26,25 м2), две панорамни тераси 48,00 м2 и 12,34 м2, заедно с прилежащо мазе (8,26) м2. Вижте раздела „План“. Статус: апартамент. Към апартамента има паркомясто, чиято цена е включена в таксата за поддръжка и управление на комплекса. (14Е/м2 на годишна база). Апартаментът се намира в сграда с модерна архитектура на брега на морето. В строителството са използвани най-висок клас материали и качествена изработка. Луксозните стълбища и общи части са с изградена вентилация, канализационна система, включително инсталация за отводняване на климатици, пожароизвестителна система, заземителна система, надеждна ел. инсталация с висока степен на защита. Осигурено е дежурно и евакуационно осветление. Отоплението, вентилацията и климатизацията в сградата се осъществяват чрез изцяло изградена инверторна VRV климатична система с охлаждане и отопление на DAIKIN, с директно изпарение, с монтирани вътрешни тела за скрит таванен монтаж. Сградата е изпълнена с вентилируема фасада с изолация от минерална вата, а плоският покрив е с топло, паро и хидроизолация, което гарантира качество и дълготрайност. Дограмата е от висок клас стъклопакети Sch? Co. На разположение на обитателите са три панорамни асансьора от водещия световен производител Schindler. Въвеждане в експлоатация януари 2022 г. Имотът е подходящ за целогодишно живеене. Съчетанието на природен парк с дървесни видове и красив плаж правят офертата за продажба на този апартамент уникална. Предлага се с всички налични мебели и оборудване. Разположен в малък тих залив с източно изложение, комплексът предлага отлични условия за забавление и почивка. Само на 8 км. южно от Златни пясъци, на 10 км. от град Варна и на 16 км. от летище Варна, комплексът съчетава добра локация и приказно място за почивка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB