За продажба Къща с градина, Sofia, Sofia, България, Бояна

За продажба - Cod. 39318

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 348 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 0-3

Еднофамилна къща в първия по рода си екологичен луксозен жилищен комплекс от затворен тип строен в България. Разположен е в полите на Витоша и едновременно само на 10 минути с кола до центъра на столицата ( НДК). Селището е изградено върху обща площ от 12330 кв.м. Състои се от 15 еднофамилни къщи с РЗП от 348 кв.м. до 441 кв.м., обща РЗП 6215кв.м., детска площадка и административна офис сграда с паркоместа за гости, която не е включена в общата РЗП. Къщите са три типа: тип А – 3 къщи, тип Б – 9 къщи и тип В – 3 къщи. Всяка къща притежава собствен парцел с реални граници и съседи с размери  от 650 кв.м. до 720 кв.м, с който се продава всяка къща. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост. Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.
Облицовката на сутерена на всяка къща е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Преградните стени в сутерена са неносещи и може да бъдат размествани по Ваше желание, в процеса на строителство или на по-късен етап, с цел преобразуване на помещенията.
За Вашето удобство и комфорт височината на таваните на повечето помещения на 1-ви и 2-ри етажи и в трите типа къщи е близо 3 метра.
До всяка една къща ще има прекарани кабели за интернет и телефон и домофонна система с камера.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB