За продажба Къща, Ihtiman, Sofia, България, Center

За продажба - Cod. 41774

  • Типология: Къща
  • Област: 130 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Чудесна двуетажна къща със система 'Smart house'/'Умен дом' в село Костенец, на 74 km югоизточно от София и на 35 km източно от Боровец, в подножието на Рила. Бърз и удобен достъп по автомагистрала 'Тракия', както и железопътната линия София-Пловдив. Селото е едно от най-богато населените в България, над 6200 души по ГРАО, разполага с над 10 големи магазина за хранителни стоки, множество заведения за хранене, курорти, санаториуми и къщи за гости. Изключително развит туризъм, мястото е известно с хипертермалните минерални извори, водопади, пещери и водоеми за спортен риболов.
Изцяло реновирани пътна инфраструктура, водопровод и канализация за целия район.
Къщата, която предлагаме се намира в самия център, на главната улица, срещу православния храм 'Св. Архангел Михаил' и войнишкия паметник. Представлява двуетажна къща тип близнак, с малък вътрешен английски двор.
Първият етаж се състои от хол, отделна кухня, баня с тоалетна и антре. Коридор отвежда с вътрешна вита дървена стълба към втория етаж, където са разположени още три стаи-спалня, хол с трапезария, кухня и коридор. Могат да бъдат преобразувани само в спални помещения.
От коридора на първия етаж се излиза във вътрешния двор, който е аранжиран, озеленен и приятен за отдих. В него има изградена каменна чешма, построена нова баня с тоалетна и освен тях там е разположена още една малка къща/25 кв.м/, която в момента се използва за работилница, но може да се превърне в лятна кухня или къща за гости. Там височината е голяма, изградени са две нива, като второто е тип-емпоре, има вода и канализация, има и три фотоволтаични платна, които захранват къщата.
Цялата къща е реновирана, системата 'Умен дом' е свързана с всички стаи, управлява се и се контролира от всяко кътче на планетата. Изцяло са подновени ел.инсталацията, ВиК инсталацията и канализацията. Нова дограма навсякъде, топлоизолация, нов покрив.
Над втория етаж има въздушна възглавница около 1 метър. Избеното помещение е около 50 кв.метра, сухо и проветриво, може да бъде направено на механа.
Обезопасена по най-съвременен начин, къщата е снабдена с външни и вътрешни камери за дистанционно видеонаблюдение. Камина с водна риза осигурява допълнително отопление за всички стаи.
Продава се с цялото обзавеждане и оборудване, така както е в момента, напълно готова за нанасяне на новите собственици. Лесно може да се превърне и в курортна къща за настаняване на гости.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB