За продажба Двустаен, Sofia, Sofia, България, Ivan Radoev 34

За продажба - Cod. 23563

  • Типология: Двустаен
  • Област: 75 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

3-Стаен тухлен апартамент строителство 2007 г. в София-България за продажба
Имотът се намира в София (столица) и е в близост до центъра, град пръстен е само на няколко минути път с кола. Търговски площи не са далеч, Business Park е разположен в 10-та минута, като ски-лифт в планината Витоша и летище София. Той се намира в квартал Vitoscha (ул. Иван Радоев Nr: 34)
Апартаментът е в близост Симеоновско шосе (Симеоновския chause) и булевард България и отнема около 10 минути шофиране до двете - центъра на града и планината Витоша.
Апартаментът е почти напълно обзаведена и оборудвана с електрическа печка, хладилник, пералня, двуетажно легло, три помещения и 2 гардероба (почти неизползвани)
Ние го купил 2008, но и за лични и професионални причини ние се премества в Берлин.
The ап. е на третия етаж. Всъщност, това е 2-стаен апартамент, splited за 3-стаен апартамент. Към апартамента принадлежи малка мазе (около 4 квадратни метра) и опция за закупуване подземно парко място.
Сградата е населена почти изцяло и само на офисите на приземния етаж са празни. Годишните имуществени данъци са около 130-140 лева. Разходите за комунални услуги в България са много по-диференцирани във всеки сезон. През лятото ние използвахме да платите около 40лв за ток и вода на месец, а през зимата около 100 лв. на месец. Има и газова инсталация в апартамента, но ние никога не сме го използвали, които сме използвали само на електричество.
Сградата на апартамент е около 75 m2 голям, но без място, което не е толкова много - 65 кв. м. Първо хол е около 11 m2, а втората е 13 m2 и кухня 22 m2, баня е от шест квадратни метра и на балкона е 7 квадратни метра
От снимките се вижда, че през втората хола има двуетажно легло, което бе заменен за една година с нормална двойно легло.
През последните четири години на корпуса е наета само от едно младо семейство. Те са запазили апартамента много добре и всичко е в перфектни условия.
Същата младото семейство би искал да остане в апартамента и ако планирате да го отдавате под наем те са добри наематели. (Само за информация. Точно сега той се отдава под наем за 450leva)

Зад сградата е открито поле, няма други сгради, и тя ще остане като това в следващите години като парк. Също така има прекрасна гледка към Витоша и Стара планина, както добре.
Процедурата за продажбата се извършва винаги чрез адвокат, а това ще отнеме само няколко дни. Тя изисква защото без комисионна, ние не сме агенция, а ние сме само частно лице.
Добра новина: Има планове за изграждане на метрото в близост. Посоката трябва да отиде отвъд област Vitoscha към южната част на София
http://www.railwayinsider.eu/wp/archives/45829
http://www.mappery.com/Sofia-Metro-Map
Приложено можете да намерите карта, показваща текущата маршрута на метрото в София и бъдещото планираното разширяване на железопътната линия на метрото. Тя ще премине през района, където се намира апартамента за продажба и ще има метростанции много внимателно.
Цена: 75,000 € променлива с опис.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB